Niskotarifni avio prijevoznici iz Hrvatske


Niskotarifni avio prijevoznici dobrano su se udomaćili u hrvatskim zračnim lukama.
U čak 7 hrvatskih zračnih luka polijeću i slijeću niskotarifni avio prijevoznici, tako da nam u današnje vrijeme nije problem otputovati do neke od europskih metropola kao što su npr. Rim, Pariz, London. Preko svih dolje navedenih stranica možete odmah rezervirati i smještaj, unajmiti automobil, rezervirati karte za vlak itd.
Donosimo vam popis svih niskotarifnih avioprijevoznika koji lete iz Hrvatske i u Hrvatsku, kao i popis hrvatskih zračnih luka iz kojih polijeću zrakoplovi. 


generalturist.com

Prva i najstarija kompanija prometuje kroz 4 hrvatske zračne luke.
Možete rezervirati letove iz Pule u Frankfurt/Hahn i London/Stansted, iz Rijeke u  London i Stockholm, iz Osijeka u Frankfurt/Hahn, a najprometnija je zračna luka Zadar, odakle možete poletjeti u Bruxelles/Charleroi, Dublin, Dusseldorf, Frankfurt/Hahn, London/Stansted, Oslo i Stockholm.
Osim rezervacije avionskih karata, preko Ryanair web stranice možete također bukirati smještaj, rezervirati rent a car, karte za vlak itd.
Trenutno je i zračna luka Zagreb u pregovoru s Ryanair kompanijom te se možemo nadati da će ti pregovori uroditi plodom i da će Ryanair zrakoplovi početi s letovima iz Zagreba.Njemačka kompanija Germanwings, kao i Ryanair prometuje kroz 4 hrvatske zračne luke.
Germanwings nam nudi isključivo letove prema Njemačkoj.
Iz Zagreba, Zadra i Splita možete rezervirati letove prema 11 njemačkih gradova:

Munchen, Berlin, Hamburg, Stuttgart, Dortmund, Koln/Bonn, Bremen, Dresden, 
Leipzig,  Hannover i Nurnberg, dok iz Dubrovnika možete poletjeti prema 8 njemačkih gradova: Munchen, Berlin, Hamburg, Koln/Bonn, Bremen, Dresden, Leipzig i Hannover.
Također, i preko germanwings.com možete rezervirati smještaj, rent a car, karte za vlak.


Britanska kompanija koja je na tržištu već 15 godina i koja prema nekim ocjenama korisnika slovi kao najbolja niskotarifna avio kompanija.
Od prošlog mjeseca počeli su prometovati i kroz zagrebačku zračnu luku.
Ukupno prometuju kroz 3 hrvatske zračne luke, Zagreb, Dubrovnik i Split, s time da sezona letova iz Dubrovnika i Splita počinje 5.srpnja.
Iz Zagreba s Easy Jet kompanijom trenutačno možete putovati samo u Dortmund, London/Gatwick i Pariz (Charles de Gaulle).
Od 5. srpnja ove godine Easy Jet će Dubrovnik i Split povezivati sa sljedećim gradovima:
Berlin, London, Milano, Pariz Orly, Rim Fiumicino i Ženeva.
Na službenoj stranici  možete osim avio karata također rezervirati i hotelski, hostelski, tj. apartmanski smještaj te također  unajmiti automobil.
Dolaskom Easy Jet kompanije u Zagreb, mađarska kompanija Wizz Air prestala je prometovati u Zagreb i iz Zagreba. Trenutno u Hrvatskoj prometuju samo kroz 2 zračne luke, a to su Dubrovnik i Split. U oba grada s Wizz Air kompanijom moći ćete, počev od 18. lipnja, poletjeti samo prema London/Luton zračnoj luci.


ScandJet je švedska kompanija koja prodaje letove za BiH i Hrvatsku.
Iz Hrvatske možete putovati s krčkog aerodroma za Goteborg i Stockholm, te sa splitskog za Goteborg, Stockholm i Ornskoldvik.
Još jedna britanska kompanija koja u svojoj ponudi za hrvatsko tržište trenutačno ima samo putovanje u Birmingham iz dubrovačke zračne luke.Norveška kompanija Norwegian Air Shuttle omogućuje nam letove iz 4 hrvatske zračne luke prema 4 norveška grada te prema danskim i švedskim prijestolnicama, Kopenhagenu odnosno Stockholmu. iz Pule i Splita norveška avio kompanija leti za Oslo, Bergen, Trondheim, Stavanger, Kopenhagen i Stockholm, iz Rijeke za Oslo, Bergen, Trondheim i Stavanger, a iz zagrebačke zračne luke Pleso za Oslo, Bergen, Kopenhagen i Stockholm.


Još jedan njemački avioprijevoznik u Hrvatskoj je TUIfly.
Nudi isključivo letove prema njemačkim gradovima, točnije prema 5 njemačkih gradova. Vrlo dobra je stvar što lete iz čak 5 hrvatskih zračnih luka.
Iz Dubrovnika lete za Munchen, Koln/Bonn, Stuttgart, Hannover i Berlin, iz Pule za Berlin i Koln/Bonn, iz Rijeke, tj. sa krčkog aerodroma za Koln/Bonn i Stuttgart, a iz Zadra i Zagreba za Berlin, Stuttgart i Koln/Bonn.

Španjolska kompanija koja za sada u svojoj ponudi ima samo letove iz Dubrovnika prema Barceloni.

Još jedan britanski avioprijevoznik u nizu na hrvatskom nebu.
U ljetnim mjesecima prometuju iz Splita u Manchester te iz Dubrovnika u Belfast, Edinburgh, Leeds/Bradford i Manchester.

Danube Wings je slovačka niskotarifna avio kompanija koja iz Hrvatske prometuje prema Slovačkoj. U ponudi su letovi iz Rijeke za Bratislavu i Košice, te iz Splita i Zadra za Poprad, Bratislavu i Košice.
AirBerlin je još jedna njemačka kompanija, po svojoj ponudi možda i najbolja na hrvatskom zračnom prostoru.
Zanimljivo je da ne lete iz Zagreba, dok iz Splita lete samo za Nurnberg.
Međutim, imaju sjajnu pokrivenost u Dubrovniku i Rijeci/Krku.
Tako primjerice iz Dubrovnika lete za Mallorcu, Munchen, Stuttgart, Hannover, Hamburg, Dusseldorf i Berlin, dok sa krčke zračne luke možete poletjeti čak prema 8 europskih zemalja. I to prema sljedećim gradovima: Salzburg, Beč, Kopenhagen, Nice, London/Stansted, Milano, Rim, Mallorca, Zurich, Berlin, Dresden, Dusseldorf, Hamburg, Hannover, Koln/Bonn, Munchen, Munster/Osnabruck, Nurnberg i Stuttgart.Danski avioprijevoznik koji će vas iz Splita prevesti u 7 danskih gradova, Aalborg, Aarhus, Billund, Bornholm,Kopenhagen, Karup, Sonderborg i švedski Norrkoping.Češki avioprijevoznik koji trenutno na hrvatskom zračnom prostoru prometuje samo iz splitske zračne luke prema glavnom češkom gradu Pragu.


Bračna Putovanja


2 Responses
  1. Art blog Says:

    Zanima me više informacija o Vašem blogu, može li kontakt? Unaprijed hvala :)


  2. Berta Fatso Says:

    Koja je po vama aviokompanija najbolja za putovanja, gdje ćemo dobiti najbolju uslugu


Free Website templateswww.seodesign.usFree Flash TemplatesRiad In FezFree joomla templatesAgence Web MarocMusic Videos OnlineFree Wordpress Themeswww.freethemes4all.comFree Blog TemplatesLast NewsFree CMS TemplatesFree CSS TemplatesSoccer Videos OnlineFree Wordpress ThemesFree CSS Templates Dreamweaver