Niskotarifni avio prijevoznici iz Hrvatske


Niskotarifni avio prijevoznici dobrano su se udomaćili u hrvatskim zračnim lukama.
U čak 7 hrvatskih zračnih luka polijeću i slijeću niskotarifni avio prijevoznici, tako da nam u današnje vrijeme nije problem otputovati do neke od europskih metropola kao što su npr. Rim, Pariz, London. Preko svih dolje navedenih stranica možete odmah rezervirati i smještaj, unajmiti automobil, rezervirati karte za vlak itd.
Donosimo vam popis svih niskotarifnih avioprijevoznika koji lete iz Hrvatske i u Hrvatsku, kao i popis hrvatskih zračnih luka iz kojih polijeću zrakoplovi. 


generalturist.com

Prva i najstarija kompanija prometuje kroz 4 hrvatske zračne luke.
Možete rezervirati letove iz Pule u Frankfurt/Hahn i London/Stansted, iz Rijeke u  London i Stockholm, iz Osijeka u Frankfurt/Hahn, a najprometnija je zračna luka Zadar, odakle možete poletjeti u Bruxelles/Charleroi, Dublin, Dusseldorf, Frankfurt/Hahn, London/Stansted, Oslo i Stockholm.
Osim rezervacije avionskih karata, preko Ryanair web stranice možete također bukirati smještaj, rezervirati rent a car, karte za vlak itd.
Trenutno je i zračna luka Zagreb u pregovoru s Ryanair kompanijom te se možemo nadati da će ti pregovori uroditi plodom i da će Ryanair zrakoplovi početi s letovima iz Zagreba.Njemačka kompanija Germanwings, kao i Ryanair prometuje kroz 4 hrvatske zračne luke.
Germanwings nam nudi isključivo letove prema Njemačkoj.
Iz Zagreba, Zadra i Splita možete rezervirati letove prema 11 njemačkih gradova:

Munchen, Berlin, Hamburg, Stuttgart, Dortmund, Koln/Bonn, Bremen, Dresden, 
Leipzig,  Hannover i Nurnberg, dok iz Dubrovnika možete poletjeti prema 8 njemačkih gradova: Munchen, Berlin, Hamburg, Koln/Bonn, Bremen, Dresden, Leipzig i Hannover.
Također, i preko germanwings.com možete rezervirati smještaj, rent a car, karte za vlak.


Britanska kompanija koja je na tržištu već 15 godina i koja prema nekim ocjenama korisnika slovi kao najbolja niskotarifna avio kompanija.
Od prošlog mjeseca počeli su prometovati i kroz zagrebačku zračnu luku.
Ukupno prometuju kroz 3 hrvatske zračne luke, Zagreb, Dubrovnik i Split, s time da sezona letova iz Dubrovnika i Splita počinje 5.srpnja.
Iz Zagreba s Easy Jet kompanijom trenutačno možete putovati samo u Dortmund, London/Gatwick i Pariz (Charles de Gaulle).
Od 5. srpnja ove godine Easy Jet će Dubrovnik i Split povezivati sa sljedećim gradovima:
Berlin, London, Milano, Pariz Orly, Rim Fiumicino i Ženeva.
Na službenoj stranici  možete osim avio karata također rezervirati i hotelski, hostelski, tj. apartmanski smještaj te također  unajmiti automobil.
Dolaskom Easy Jet kompanije u Zagreb, mađarska kompanija Wizz Air prestala je prometovati u Zagreb i iz Zagreba. Trenutno u Hrvatskoj prometuju samo kroz 2 zračne luke, a to su Dubrovnik i Split. U oba grada s Wizz Air kompanijom moći ćete, počev od 18. lipnja, poletjeti samo prema London/Luton zračnoj luci.


ScandJet je švedska kompanija koja prodaje letove za BiH i Hrvatsku.
Iz Hrvatske možete putovati s krčkog aerodroma za Goteborg i Stockholm, te sa splitskog za Goteborg, Stockholm i Ornskoldvik.
Još jedna britanska kompanija koja u svojoj ponudi za hrvatsko tržište trenutačno ima samo putovanje u Birmingham iz dubrovačke zračne luke.Norveška kompanija Norwegian Air Shuttle omogućuje nam letove iz 4 hrvatske zračne luke prema 4 norveška grada te prema danskim i švedskim prijestolnicama, Kopenhagenu odnosno Stockholmu. iz Pule i Splita norveška avio kompanija leti za Oslo, Bergen, Trondheim, Stavanger, Kopenhagen i Stockholm, iz Rijeke za Oslo, Bergen, Trondheim i Stavanger, a iz zagrebačke zračne luke Pleso za Oslo, Bergen, Kopenhagen i Stockholm.


Još jedan njemački avioprijevoznik u Hrvatskoj je TUIfly.
Nudi isključivo letove prema njemačkim gradovima, točnije prema 5 njemačkih gradova. Vrlo dobra je stvar što lete iz čak 5 hrvatskih zračnih luka.
Iz Dubrovnika lete za Munchen, Koln/Bonn, Stuttgart, Hannover i Berlin, iz Pule za Berlin i Koln/Bonn, iz Rijeke, tj. sa krčkog aerodroma za Koln/Bonn i Stuttgart, a iz Zadra i Zagreba za Berlin, Stuttgart i Koln/Bonn.

Španjolska kompanija koja za sada u svojoj ponudi ima samo letove iz Dubrovnika prema Barceloni.

Još jedan britanski avioprijevoznik u nizu na hrvatskom nebu.
U ljetnim mjesecima prometuju iz Splita u Manchester te iz Dubrovnika u Belfast, Edinburgh, Leeds/Bradford i Manchester.

Danube Wings je slovačka niskotarifna avio kompanija koja iz Hrvatske prometuje prema Slovačkoj. U ponudi su letovi iz Rijeke za Bratislavu i Košice, te iz Splita i Zadra za Poprad, Bratislavu i Košice.
AirBerlin je još jedna njemačka kompanija, po svojoj ponudi možda i najbolja na hrvatskom zračnom prostoru.
Zanimljivo je da ne lete iz Zagreba, dok iz Splita lete samo za Nurnberg.
Međutim, imaju sjajnu pokrivenost u Dubrovniku i Rijeci/Krku.
Tako primjerice iz Dubrovnika lete za Mallorcu, Munchen, Stuttgart, Hannover, Hamburg, Dusseldorf i Berlin, dok sa krčke zračne luke možete poletjeti čak prema 8 europskih zemalja. I to prema sljedećim gradovima: Salzburg, Beč, Kopenhagen, Nice, London/Stansted, Milano, Rim, Mallorca, Zurich, Berlin, Dresden, Dusseldorf, Hamburg, Hannover, Koln/Bonn, Munchen, Munster/Osnabruck, Nurnberg i Stuttgart.Danski avioprijevoznik koji će vas iz Splita prevesti u 7 danskih gradova, Aalborg, Aarhus, Billund, Bornholm,Kopenhagen, Karup, Sonderborg i švedski Norrkoping.Češki avioprijevoznik koji trenutno na hrvatskom zračnom prostoru prometuje samo iz splitske zračne luke prema glavnom češkom gradu Pragu.


Bračna Putovanja


3 Responses
  1. Art blog Says:

    Zanima me više informacija o Vašem blogu, može li kontakt? Unaprijed hvala :)


  2. Berta Fatso Says:

    Koja je po vama aviokompanija najbolja za putovanja, gdje ćemo dobiti najbolju uslugu


  3. Razmišljam o malo daljem putovanju za medeni mjesec, pa tražim malo informacije o udaljenijim destinacijama. Hvala na korisnim informacijama! :D


Free Website templateswww.seodesign.usFree Flash TemplatesRiad In FezFree joomla templatesAgence Web MarocMusic Videos OnlineFree Wordpress Themeswww.freethemes4all.comFree Blog TemplatesLast NewsFree CMS TemplatesFree CSS TemplatesSoccer Videos OnlineFree Wordpress ThemesFree CSS Templates Dreamweaver